Adjudicades les obres del vial de circumval·lació a Palafrugell

Palafrugell ha adjudicat les obres del vial de circumval·lació de la Ronda Nord del municipi per 548.379 euros. L'empresa Aglomerats Girona SA serà l'encarrgada de desenvolupar aquest projecte aque amb un traçat de prop de 500 metres ha de transcórrer en gran part en terrenys del terme municipal de Begur.
This text will be replaced
Les obres començaran al setembre, tindran una durada de 6 mesos i permetran completar l'anella de circumval·lació del nucli urbà de Palafrugell. Tal i com estipula el conveni signat entre Begur i Palafrugell, aquest darrer municipi serà qui financïi la integritat de la operació per ser-ne el major beneficiari juntament amb els ciutadans d'Esclanyà. 
 
Les obres de connexió del vial amb la zona industrial es faran de forma paral·lela a la obertura de la ronda i seran finançades pels propietaris privats de la zona. 
 
El traçat s'iniciarà a l'encreuament entre els carrers de la metal·lúrgia i de la incústria del sector industrial de Palafrugell, entrant al terme municipal de Begur, fins a connectar amb la rotonda de la palça Miquel Martí i Pol. El vial tindrà una calçada de 7 metres d'amplada amb un carril en cada sentit de circulació i pel seu costat nord es disposarà d'un passeig per vianants i un carril bici. 
 
Es contempla també la implantació d'arbrat, a més de diversos elements de jardineria i mobiliari urbà  i la instal·lació d'enllumenat públic al parterre nord.