El CH Palafrugell comença els entrenaments

La temporada 2016-2017 ha començat a rodar pel Club Hoquei Palafrugell. Aquest dilluns han iniciat els entrenaments els 11 integrants del club baixempordanès que ha fet la parada tècnica de l'estiu.
This text will be replaced
Després de l'estrena de la categoria l'any passat, enguany encaren la temporada de la mateixa manera però amb el plus de saber com és jugar a primera nacional catalana. Durant els darrers mesos l'equip ha fet algunes incorporacions noves que permetran reforçar una plantilla no massa àmplia, un fet que fa que les lesions, si en sortissin, podrien esdevenir un problema per mantenir el nivell exigit. Tot i així, el míster considera que cal anar partit a partit, competint com si tos fossin una final.
 
De moment posada en forma i rodatge per afrontar la pretemporada que encetaran les properes setmanes amb la Copa Penedès que els enfrontarà amb equips de la mateixa categoria com el Tordera, l'Arenys. Fins a arribar a l'estrena de lliga també jugaran amb l'Olot i el Sant Just. Diferents encontres que els ha de permetre agafar ritme. El primer partit de lliga serà el dissabte 8 d'octubre a Palafrugell contra l'Alpicat.