El FC Palafrugell comença la temporada a 2a catalana amb l'objectiu de la permanència

El Palafrugell arrencarà aquesta setmana el seu retorn a la 2a Catalana a casa contra l'Escola de Futbol Bosc de Tosca de Les Preses amb una idea molt clara: començar a sumar per poder garantir la salvació el més aviat possible. 
This text will be replaced
 
El conjunt codirigit entre Ferran Corredor i Carmelo Alejo ve de guanyar la lliga l'any passat en el seu grup de 3a catalana. Pràcticament el gruix central de la plantilla que va aconseguir l'ascens es manté ara i hi han hagut unes poques incorporacions, mescla d'homes coneixedors de la 2a catalana i joves amb un futur prometedor en divisions com la tercera nacional cedits per clubs de més envergadura com el Palamós. L'objectiu del bloc és clar: la permanència .   
 
El Palafrugell començarà la temporada oficial havent entrat ja en competició enguany, i és que els de blanc i negre van arribar fins a les semifinals de la Copa Catalunya Amateur, on van caure davant el San Cristóbal de Terrassa, equip de la 1a Catalana al que es va poder jugar de tu a tu, causant una injecció de confiança molt elevada per afrontar una lliga de la que se'n destaquen la igualtat entre conjunts i el fet que, qui més qui menys, tothom es coneix entre si. 
 
Amb un pressupost molt reduït que fa que s'hagi de tirar dels recursos humans que ofereix la casa, el Palafrugell començarà el seu camí a 2a catalana aquest dissabte a dos quarts de cinc al Municipal Josep Pla i Arbonès.