Més de 400 balladors de 'lindy hop' s'han reunit a Palafrugell aquest cap de setmana

Uns 400 ballarins i ballarines de 'lindy-hop' s'han reunit aquest cap de setmana a Palafrugell en motiu de la tercera edició del festival Swim Out Costa Brava.
 
This text will be replaced
 
Durant tres dies balladors de swing d'arreu de Catalunya, l'Estat espanyol i, també, de l'estranger s'han reunit entre Palafrugell i Llafranc per gaudir de la Costa Brava mentre practiquen la seva passió el ball i la música swing.
 
Amb només tres edicions el Swim Out Costa Brava ha aconseguit consolidar-se com un festival de renom al Baix Empordà en què a banda de catalans i espanyols, un 30% dels balladors és de fora.
 
Algunes de les novetats d'enguany han estat el Tast de vins que es va celebrar dissabte a la tarda al Club Nàutic de Llafranc, en què els lindy hopers van poder gaudir d'una tarda molt especial entre vins, bona música i el paisatge de la costa. Una altra novetat és que han augmentat la participació de big bands que venen a tocar al festival i, a més, també han augmentat el nombre de balladors fins a 400.
 
A banda de Llafranc, la Bòbila de Palafrugell ha estat l'espai on tots aquests balladors han gaudit els tres dies d'estada ballant al ritme del swing.