Identificat el conductor que circulava dimarts en direcció contrària per la C31

Els Mossos d'Esquadra han identificat ja el conductor que dimarts circulava en direcció contrària per la C31 al Baix Empordà. El conductor que ha estat denunciat per un delicte de conducció temerària té 80 anys i és veí de Palafrugell. 
This text will be replaced
 
Els fets van passar dimarts quan passaven uns minuts de les 10 del mati. Diversos ususaris de la C31 van alertar als Mossos d'Esquadra de la presència d'un Seat Toledo circulant en direcció contrària entre els punts quilomètrics 329 i 333 de la C31 en el pas pels termes municipals de Mont-ras i Llofriu. En arribar a la carretera els Mossos ja no van trobar el vehicle infractor i els esforços s'han centrat en esbrinar la matrícula del vehicle, una feina feta des del Grup de Recerca i Documentació de  l'Àrea Regional de Trànsit de Girona.
 
Un cop identificat el conductor i abans que el poguessin localitzar l'home es va personar a la comissaria de Palafrugell informant que ell era el conductor i que s'havia confós d'entrada en el moment d'accedir a la carretera. Els agents de trànsit han obert diligències penals a l'home com a pressumpte autor d'un delicte contra la seguretat de l trànsit per circular conduint temeràriament. Un cop preses les declaracions els Mossos van informar a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona per si fos necessari un informe mèdic de pèrdua d'aptituds psico-físiques del conductor.
 
Televisió Costa Brava va publicar a la xarxa social Facebook aquest vídeo gravat per un usuari de la carretera que va poder gravar el vehicle infractor. El vídeo que ha aconseguit 240.000 visualitzacions s'ha compartit més d'un miler de vegades i l'han comentat un centenar de persones, algunes d'elles testimonis també dels fets.