Comença el compte enrere pel Festival de Jazz Costa Brava amb l'Street Jazz

Palafrugell va començar a escalfar motors aquest cap de setmana de cares a un dels festivals de jazz més prestigiosos de les comarques gironines, el Festival de Jazz Costa Brava. Per fer-ho va programar quatre concerts gratuïts al llarg del dia de dissabte a Plaça Nova dins el marc de l'anomenat Street Jazz Costa Brava.

This text will be replaced

A diferència d'altres anys, l'Street Jazz es va concentrar tot en un sol dia, degut a que la Diada Nacional queia en diumenge i, d'aquesta manera, el dissabte es van poder veure i sentir dos concerts al matí i dos més a la tarda. Myriam Swanson & Amadeu Casas van obrir foc, seguits pel Janine Johnson Quartet. que podem veure en aquestes imatges. Al vespre el Wom Trio i la formació Lessus & The Family van concloure la jornada. 

Des del mateix dissabte s'encetava el compte enrere pel Festival Costa Brava, que es durà a terme pels volts del 12 d'octubre, amb l'inici de la venda d'entrades. A més, durant aquest mes d'espera, diversos restaurants palafrugellencs maridaran els seus plats amb actuacions musicals.
 
El 22è Festival de Jazz Costa Brava programarà una desena de concerts i activitats gratuïtes i de pagament i tindrà com a principal cap de cartell a la cantant estatunidenca China Moses, que actuarà el dimarts 11 d'octubre al Teatre Municipal de Palafrugell.