Palafrugell acull exposicions guanyadores del World Press Photo

El Museu del Suro de Palafrugell és la seu principal de la 9a edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs. Els amants de la fotografia i sobretot del fotoperiodisme poden visitar aquesta exposició d'imatges que tracta temes socials tan interessants com diferents entre ells. 
This text will be replaced
 
La Fundació Photographic Social Vision participa a la Biennal amb cinc exposicions. La fotògrafa guanyadora del World Press Photo 2015 Nancy Borrowick presenta 'Cancer Family', la guanyadora del 2014 Tanya Habjouka hi aporta OKUPAID PLEIJURS'Occupied Pleasures'. Jordi Ruiz, autor seleccionat aquest any per la Magnum Emergency Fund Grunt també exposa a Palafrugell amb 'Menonos'. Un altre fotògraf que hi participa és Àngel García amb 'El camí dels desposseïts' on es mostra el recorregut de la primera fornada de refugiats sirians i finalment Joana Biarnés presenta una exposició antològica que recull le sobres més emblemàtiques de l'autora que és la primera dona fotoperiodista del país, l'exposició es titula 'Disparant amb el cor'.
 
Són gairebé 500 imatges repartides en 14 exposicions i en 7 espais diferents. La Fundació Photographic Social Vision és una entitat sense ànim de lucre que treballa per divulgar el valor social de la fotografia documental i el fotoperiodisme. Treballa en 3 branques: Projectes com el World Press Photo de Barcelona; Educació en tallers com el Punt de Vista i a nivell Professional s'assessora a fotògrafs socis de la Fundació.
L'exposició organitzada per l'Associació Cultural l'Eixam es pot visitar al museu del Suro fins el 9 d'octubre.