El CH Palafrugell aprova la pretemporada amb bona nota

Molt bones sensacions a Palafrugell poc abans que comenci la temporada oficial a la Primera Nacional d'hoquei patins. Els de Xevi Garcia s'han carregat de partits aquest setembre, i de vuit que n'han disputat només n'han empatat un i n'han perdut un altre. 
This text will be replaced
 
Casualment, aquesta primera derrota va arribar en el darrer encontre disputat, aquest dissabte davant el Sant Cugat. Tot i això, des del cos tècnic se li resta importància i s'atribueix, en bona part, al desgast físic de les darreres setmanes, i és que l'equip s'està posant més a to que mai per afrontar el que hagi de venir.
 
Els objectius de la pretemporada es consideren assolits. El conjunt ha agafat molts minuts de rodatge i les quatre incorporacions d'enguany, els porters Linu i Marc Panella i els jugadors de camp  Xavier Aldrich i Guillem Ribot, s'han pogut acoplar i reforçar l'estructura ja establerta. Pel que fa a la lliga que començarà el 8 d'octubre a casa davant l'Alpicat, fins que aquesta no arrenqui és difícil saber encara quina serà la lluita a la que hauran d'aspirar els palafrugellencs.
 
Durant aquesta pretemporada el Palafrugell ha disputat la fase de grups de la Copa Penedès, un prestigiós torneig d'estiu. Els de blanc i negre han aconseguit plantar-se a semis després de vèncer els tres partits contra Tordera, Arenys i Maçanet.