El Llagostera afronta l'eliminatòria de Copa Catalunya amb els suplents amb l'oportunitat de reivinidcar-se

Un partit a fora encén totes les alarmes a l'aficionat del Llagostera però el d'avui no té excusa. Canvi de competició i contra un equip que encara no ha guanyat a casa. Ingredients perfectes per tornar a guanyar a domicili en partit oficial.

El Llagostera juga a Gavà en una nova eliminatòria de Copa Catalunya.  Una competició que el cos tècnic considera molt important perquè els serveix per donar minuts als jugadors menys habituals i foguejar els futbolistes del filial. Una bona ocasió per tots ells per demostrar que volen i poden jugar de titulars amb el primer equip.

Tant Llagostera com Gavà arriben al partit pensant més en lliga que en la Copa Catalunya. Ambdós equips tenen una situació complicada a la Lliga. De fet estan en posicions similars 15è i 16è respectivament.

Alsina desconeix què farà l'entrenador del Gavà però la seva aposta és utilitzar la competició per donar oportunitats als suplents i joves per reivindicar-se . A més, no vol còrrer riscos de cares al complicat partit de diumenge contra el Mallorca B.

Una competició com la Copa Catalunya pot ser una molèstia per uns equips carregats de partits, però també l'oportunitat de provar si tens fons d'armari o no.