Josep Roca participa a la XIV edició del simposi "En les perifèries del món del Vi"

El món del vi té relació amb la gastronomia, el territori i també amb el suro. És per això que aquest any el catorzé simposi de l'Associació del Museus del Vi d'Espanya es fa al Museu del Suro de Palafrugell. 
This text will be replaced
Aquest dijous, Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca hi ha participat presentant una conferència titulada "vins i sentits". El seu gran coneixement i la seva proximitat al territori han fet possible una conferència on ha explicat una altra manera d'entendre el vi i tot allò que l'envolta.
 
El d'aquest dijous és el segon dia de XIV edició de Simposi "En les perifèries del món del Vi". Fins al 7 d'octubre s'organitzaran conferències, sopars i visites. L'objectiu és, entre altres coses, donar a conèixer en profunditat el món del suro , tant des d'un punt de vista patrimonial, com de present i de futur. Crear un espai conjunt per experimentar el vi a través de la història del territori on les vinyes i el suro hi conviuen des de sempre.
 
Aquest simposi està obret a tothom qui hi estigui interessat. La jornada culminarà aquest divendres amb un dinar a l'hotel Alga de Palafrugell.