Creix la tensió entre l'ajuntament de Palafrugell i la Generalitat pel xalet del Golfet

Embolica que fa fort a Calella de Palafrugell pel conflicte del Golfet. El director General d'Urbanisme de la Generalitat ha posat més pressió a l'ajuntament de Palafrugell assegurant que si no revisa la llicència d'obres i els excessos del futur xalet, el portarà als tribunals. 
This text will be replaced
Així ho va afirmar el director general d'urbanisme, Agustí Serra, que reitera que el xalet compta amb una planta més de les que es van autoritzar a la llicència i que per tant s'ha d'enderrocar. Un fet que des de l'ajuntament es nega rotundament, afirmant que la llicència està ben donada ja que es tracta d'un espai de 100 metres qualificat subterrani i que per tant no es pot comptar com si d'una planta es tractés. 
 
D'aquesta forma es tensa encara més el debat que tot apunta que podria resoldre's als tribunals, ja que Agustí Serra ha fixat un termini de tres mesos després dels quals, si l'ajuntament no rectifica, es presentarà un contenciós administratiu.
 
Al serial del golfet s'hi ha sumat també la Fiscalia de Medi Ambient, que ha obert d'ofici una investigació ordenant a la policia de la Unitat Central dels Mossos d'Esquadra de Medi Ambient i Urbanisme a investigar el cas. Ara els mossos recolliran tota la documentació del projecte i ho entregaran al fiscal qui decidirà si cal o no presentar querella al respecte. 
 
El pol·lèmic xalet de sobre la cala del Golfet de Calella de Palafrugell s'està fent en base al Pla de Millora Urbana aprovat pel mateix ajuntament. Els terrenys d'aquesta finca són urbanitzables des del Pla General del 1983 i cap govern els ha requalificat en 30 anys pel cost que suposaria la indemnització al privat.