Juli Fernández aposta per mantenir el No a Rajoy i que Parlon lideri el PSC

No és No. El PSC de les Comarques Gironines no vol ni sentir a parlar d'investir Mariano Rajoy amb una abstenció. La direcció regional del partit s'alinea així amb les tesis que defensen tant Miquel Iceta com Núria Parlón, que dirimiran en primàries aquest dissabte qui regirà el destí del socialisme català.

This text will be replaced

El Primer Secretari del PSC Gironí, Juli Fernández, creu que el partit s'ha de mantenir en el No al candidat del PP encara que la gestora del PSOE aposti per l'abstenció. Creu que la situació viscuda a Ferraz és "dramàtica" i qualifica de "cop d'Estat matusser" la defenestració de Pedro Sánchez.  Apunta a que el PSC s'ha de mirar els toros des de la barrera, tenir accent esquerrà i si cal, revisar les seves relacions amb el soci espanyol.

En el debat sobre les primàries el Primer Secretari del PSC Gironí s'ha alineat amb la renovació que proposa l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlón. Elogia la tasca de Miquel Iceta en uns moments difícils però creu que calen noves cares, per atrevir-se a plantejar nous reptes.

Parlón ja va sonar fa dos anys per liderar el PSC però es va fer enrere per centrar-se en la política municipal. On malgrat les dificultats del partit va aconseguir de nou la majoria absoluta.