Palafrugell engega la 19a Campanya d'Es Niu

Habitualment els ocells fan el niu a la primavera, però a Palafrugell es fan a l'octubre i es serveixen a la cassola. Durant 15 dies, tornen les jornades gastronòmiques "Es Niu" i ho fan amb 10 restaurants participant a la campanya. 
This text will be replaced
"Es Niu" és un plat típicament tardorenc que porta bacallà, peixopalo, salsitxes, caça, sèpia i ou, una recepta contundent i difícil de trobar fora de la campanya, ja que tant els ingredients que porta com la seva cocció, que és de 5 hores, no permeten als restaurants preparar-lo tot l'any. 
 
En aquesta dinovena edició el menú de la campanya consta d'un vermut amb tres tapes d'entrant, postres amb fruites de tardor i vins del celler Espelt a més d'aigua i cafè. El preu dels menús oscil·la entre els 35 i els 40 euros en funció de l'establiment que el serveix, que tant pot ser a Palafrugell com a Calella, Llafranc o Tamariu. 
 
El consum del menú ve acompanyat d'una entrada gratuïta per visitar la Fundació Josep Pla.