Palafrugell aprova sense traves la congelació de les ordenances fiscals per l'any vinent

El govern de Palafrugell tira endavant les ordenances fiscals pel 2017 sense traves. L'oposició es va abstenir en l'aprovació de les taxes i impostos perquè en la seva majoria les troben positives.
This text will be replaced
 
Aquest any el govern ha apostat per mantenir igual moltes de les quotes que ha de pagar el contribuent. Un any més es congelen  els impostos i taxes, es mantenen la cinquantena de bonificacions creades per ajudar a qui més ho necessita a pagar els impostos i taxes municipals i s'incrementa el rebut de l'aigua un 2,5% per  adequar-lo al cost resl del servei.
 
El portaveu a l'opopsició, el republicà Josep Piferrer va mostrar-se comprensiu amb les ordenances fiscals que es portaven a aprovació i va demanar al govern que insisteixi en què la recollida selectiva sigui efectiva i així es pugui reduir el cost de portar el rebuig a Solius i finalment que tot plegat es vegi compensat en la taxa d'escombraries dels ciutadans.
 
El govern es marca aquest any per veure el funcionament de la selectiva. De moment el canvi que es fa aquest any en matèria d'escombraries és la reducció de 4 euros als blocs de pisos, la congelació de la taxa per les cases entre mitgeres i l'increment en 15 euros de les vivendes unifamiliars aïllades.