La moció d'ERC del Golfet no prospera

La proposta d'Esquerra Republicana de Catalunya per anul·lar la llicència del xalet del Golfet no ha prosperat. ERC va instar al govern municipal declarar la nulitat de la llicència d'obres al·legant que les resolucions de la Generalitat han determinat que hi ha una dotzena d'incompliments. 
This text will be replaced
La moció es va presentar en el plenari i no hi va haver sorpreses, els tres grups que formen el govern no van recolzar la proposta.
 
Després de consultar tècnics externs a l'ajuntament i de contactar amb ecologistes, des d'Esquerra consideren que la única solució és anul·lar la llicència i refer el document.
 
L'alcalde, Juli Fernández, va deixar clar durant el debat de la moció que la llicència és un informe redactat per tècnics i on els polítics no hi interven. Un acte administratiu que recalca que té per sobre de tot presumsió de veracitat.
 
Davant la negativa del govern a anul·lar-ho, ERC ja avançava abans de conèixer el resultat de la votació que el proper pas seria demanar responsabilitats polítiques.