Palafrugell posa 10.998 euros per comprar llibres de text compartits a les escoles

Imatge: Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat la concessió, als 9 centres docents del municipi, de subvencions per un import total de 10.998 euros destinades a l’adquisició de llibres de text socialitzats per al curs 2016-2017.

Cada centre rebrà 1.222 euros per a aquesta finalitat, la dotació de llibres que restaran a l’escola i seran utilitzats pels seus alumnes diversos cursos, reduint així, en part, el cost que suposa per a les famílies la compra dels llibres escolars.

Els centres que rebran aquesta subvenció són les escoles Barceló i Matas, Carrilet, Pi Verd, Torres Jonama, Sant Jordi, Vedruna, l’Institut Frederic Martí Carreras, l’Institut Baix Empordà i el Centre Prats de la Carrera.

La socialització dels llibres escolars permet compartir aquest material entre els alumnes, allargant la seva utilitat, deixant de ser d’ús particular per passar a ser d’ús comunitari. L’alumne en fa ús i en té cura durant el curs, i en acabar aquest retorna els llibres a l’escola perquè siguin reutilitzats el curs següent per un altre alumne.