Comencen les obres del passeig de Llafranc

Han començat finalment les esperades obres del passeig de Llafranc a Palafrugell. Aquesta setmana s'ha marcat ja el terreny i es començaran a treure tots els elements superposats al sòl per poder aixecar el passeig i transformar-lo en un espai més modern, pràcticament sense trànsit i amb els serveis renovats i soterrats.
Amb un pressupost d'1 milió 400 mil euros l'Ajuntament de Palafrugell canvia l'aspecte i la funcionalitat d'aquest espai públic del que se'n mantindrà l'arbrat per petició dels veïns.
 
This text will be replaced
 
L'obra és complexe i el govern és conscient de les molèsties que generarà amb tot intentaran que siguin compatibles els treballs amb les activitats econòmiques que volen tenir obert durant tot l'any. Per Nadal volen que els Reis puguin passar per aquest punt i el principal repte és que tot plegat estigui acabat abans de l'estiu per poder encetar la temporada turística amb el passeig renovat.
 
Un cop estigui acabat el passeig marítim tindrà un aspecte renovat. Només es permetrà el trànsit rodat als veïns autoritzats que tinguin aparcaments al passeig i a les persones que vagin al port i que prèviament hauran superat un control.