Victòria contundent del Palafrugell en un partit surrealista en dos terrenys de joc

Victòria contundent del Palafrugell contra l'Anglès per 4-0 en un partit surrealista que es va jugar en dos terrenys de joc. A la mitja hora del partit, quan anaven 3-0, la llum del Municipal va marxar i davant les dificultats per tornar a encendre els focus es va decidir seguir el partit a l'Estadi de la Sauleda, on va marcar el 4-0 definitiu.  Així doncs, quan faltava mitja hora per acabar l'enforntament jugadors i afició van agafar els trastoquets per desplaçar-se en un nou terreny de joc en una imatge que de ben segur serà una de les imatges de la temporada.

Mohamed amb un  hat trick  i Miguel Pinto en pròpia parta van ser els golejadors locals.

El Guíxols també va guanyar, en aquest cas per la mínima, al camp de l'Escala. Els ganxons van fer valer l'únic gol del partit que va marcar Manuel Matías al 76.

L'Aro va empatar a Girona contra el Can Gibert per 1-1 amb gol d'Emilio Martínez. Es van avançar els gironins però els castellerencs van saber empatar tot just començada la segona part.

Amb aquests resultats el Palafrugell surt de la zona de descens i es situa 14è amb 8 punts. L'Aro i el Guíxols no es mouen i són vuitè i novè amb 15 i 13 punts repectivament.