El FC Palafrugell presenta el futbol base amb el que comença de zero

Amb totes les plantilles completades i la temporada esportiva començada de ple, el FC Palafrugell va presentar els deu equips dels que disposa enguany el club i amb els que arrenca una nova etapa del seu futbol base.
 
This text will be replaced
 
L'actual coordinació de l'entitat parteix gairebé de zero i compta amb un cos de jugadors molt inferior al tingut anys enrere. Es considera que la situació és conseqüència de certa deixadesa en el sentit de no haver potenciat prou la gent de casa fins ara, fet que ha comportat que molts joves futbolistes palafrugellencs hagin triat altres poblacions properes, com Pals, Begur o Mont-ras, per a dur a terme al pràctica del futbol. Actualment, el Palafrugell no pot disposar de dos conjunts en totes les categories i, fins i tot, alguna d'elles no té representació, com és el cas del cadet. 
 
Amb l'objectiu de recuperar la credibilitat que es creu perduda de cares a la gent del poble i amb l'optimisme com a ingredient clau, els primers passos s'han de fer a poc a poc, posant especial èmfasi en la formació humana dels jugadors abans que l'esportiva. Més endavant ja serà l'hora de poder parlar d'una planificació esportiva més competitiva que tingui com a finalitat nodrir de nois de casa el primer equip.
 
El primer equip, per cert, al finalitzar les presentacions va jugar el partit corresponent a la desena jornada de lliga del Grup 1 de 2a Catalana i va imposar-se per 4-0 a l'Anglès.