Joves palafrugellencs creen una websèrie des del curs de creació audiovisual i multimèdia

Un grup de nois i noies de Palafrugell s'han convertit en l'equip de guionatge, producció, gravació, popstproducció i difusió de la websèrie que estan creant i que ells mateixos protagonitzen. Un dia a la setmana es troben a l'espai jove Can Genís de Palafrugell per treballar en un producte audiovisual que van definint setmana rere setmana amb l'ajuda dels organitzadors del curs d'audiovisual del que participen.

This text will be replaced

Després d'escriure els guions del primer capítol estan a punt per sortir a gravar la setmana que ve les primeres escenes d'una websèrie molt original.

Aquest curs de creació audiovisual i multimèdia és la primera vegada que s'oferta dins la programació de Can Genís. El curs es fa durant tot l'any i les inscripcions són trimestrals. Aquests joves tenen l'oportunitat de tastar el sector audiovisual, passar una bona estona i decidir si és aquesta una branca professional que tenen ganes de descobrir.

L'objectiu del curs és que els joves s'impliquin en tot el procés d'un producte audiovisual, des de la idea fins a la seva distribució. Els participants del curs intenten fer un producte del que se'n puguin sentir orgullosos però tenen clar que el camí per aconseguir-ho ha de ser divertit.