El palafrugellenc David Aupí guanya el premi 'Jóvenes valores en la cocina' del Basque Culinary Center

En David Aupí és un jove cuiner palafrugellenc que l'any passat estudiava en aquestes instal·lacions i que ara és guanyador del concurs de Joves Valors a la Cuina que organitza la prestigiosa escola Basque Culinary Center.
Aquest cuiner va decidir presentar el seu projecte que sota el nom FoodBall proposa una experiència culinària dins d'una bombolla. Aupí ha dissenyat un menú, una carta de vins i un espai on degustar-lo.
 
This text will be replaced
 
Ell ha estat un dels 3 joves cuiners premiats pel Basque Culinary Center d'entre milers de participants a nivell europeu i guanyador per tant de la possibilitat de fer realitat el seu projecte durant 2 dies al restaurant pop-up de la mateixa escola de cuina basca. El jove palafrugellenc que ha sortit dels fugons de l'Institut del Baix Empordà de Palafrugelli que ha passat per les cuines de l'hotel Cala del Pi de Platja d'Aro, Vicy Catalan de Caldes i el llevataps de Girona encaixa amb humilitat aquest premi i més enllà dels reconeixements vol seguir creant dins de les cuines i aprenent dia a dia.