Palafrugell aprova el pressupost sense el suport de l'oposició

Palafrugell ha aprovat el Pressupost per l'any que ve amb els vots contraris de l'oposició. Ni Ciutadans ni Esquerra Republicana combreguen amb aquests comptes que són expansius respecte els anteriors pressupostos i que contemplen 2 milions més en inversions.
L'alcalde va explicar en el plenari municipal que aquest pressupost que s'enfila als 37 milions d'euros és una aposta per millorar la qualitat urbana i del servei de les persones.
 
This text will be replaced
 
Gairebé totes les àrees presenten un creixement. Ciutadans no està d'acord amb els números.Esquerra Republicana també hi va votar en contra sobretot pel capítol d'inversions. Els republicans van  criticar que s'engreixi en 125 mil euros més la partida destinada a la recollida d'escombraries quan el contracte amb l'empresa és recent. També van denunciar que es plantegin 485 mil euros de recaptació en multes i que les obres del carrer sant sbastià contemplin contribucions especials quan el passeig de Llafran es fa sense. La inversió prevista per fer un carril bici a la carretera vella d'anar a Calella va ser el gran tema de debat entre el govern i Esquerra.
 
Esquerra es va comprometre a presentar al·legacions i en funció de com les resolgui el govern decidiran si canvien pel mes de desembre el seu vot negatiu al Pressupost 2017.