L'Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, va passar pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava per  fer balanç dels cent primers dies de mandat després de la moció de censura que va desbancar Juli Fernández.
 
El nou alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, explica al Parlem amb l'alcalde els motius de la moció de censura, la bona entesa amb el PDeCAT i les línies mare del seu projecte de ciutat, moltes actuacions de les quals s'han programat a 6 anys vista.
 

PARLEM AMB L'ALCALDE Juli Fernández

Juli Fernández ha passat pel programa Parlem amb l'Alcalde per repassar qüestions d'actualitat municipal com els pressupostos, les obres del passeig de Llafranc o del vial de circumvalació o les noves jornades d'economia verda. Fernández també ha aprofitat l'entrevista per fer balanç de la seva etapa com a primer secretari del PSC gironí o aclarir la polèmica generada entorn al darrer any d'alcaldia de Palafrugell.
 
L'Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava i ha parlat del Cas del Golfet, les obres del Passeig de Llafranc, la Policia Local, la mobilitat a la ciutat i ha tingut temps de repassar també la situació del PSC com a Primer Secretari de la formació a les Comarques Gironines.
 
L'alcalde de Palafrugell ha fet una pinzellada a com és el Pressupost 2016 explicant detalladament com serà el reformat passeig de Llafranc, una de les inversions més importants d'aquesta anualitat. Juli fernández també ha avançat que es preparen per la primavera unes jornades d'economia alternativa que s'organitzen conjuntament amb l'Obra Social de La Caixa, es faran a Cap Roig i tindran caràcter internacional.
 
Arran la liquidació del pressupost de l'any passat, l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, fa un balanç positiu de la feina que s'ha fet en els darrers anys des del govern municipal per sanejar la situació econòmica del consistori.
 
L'alcalde, Juli Fernández, considera l'acord per la construcció del nou centre cultural i de culte de la comunitat musulmana del poble a la zona industrial el més important de la seva carrera política perquè, segons ell, ha permès desencallar un tema que s'arrossegava des de fa temps. 
 
L'ajuntament, després d'aprovar per ple una moció de suport a la PAH  que preveu multar a les entitats bancàries i empreses constructores que tinguin habitatges desocupats i no els posin al mercat de lloguer, amb sancions que van dels 3.000 als 900.000 euros, en els casos més greus, ha començat a fer un cens de quants habitatges s'adapten als requeriments del consistori.
 
L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, en el programa 'Parlem amb l'Alcalde' de Televisió Costa Brava ha explicat els trets principals del pressupost de l'any vinent que té 3 eixos bàsics: les polítiques socials, la seguretat ciutadana i la promoció econòmica.
 
 El govern de Palafrugell ha posat en marxa una prova pilot per fer uns pressupostos participatius. Fins el 30 de setembre qui vulgui pot aportar la seva opinió
 
 
Palafrugell. Palafrugell millorarà quatre barris de la ciutat en els propers tres anys. L'equip de govern ha començat a desplegar un pla d'actuació de millora als barris