El portaveu del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, explica la seva transició d'alcalde a cap de la oposició i fa valoració de l'acció del nou govern. Fernández confirma la seva intenció de repetir com a candidat les properes eleccions i assegura que la població avala la seva gestió al govern.
 
Albert Gómez, portaveu del PDeCAT a Palafrugell, explica a l'espai de Precs i Preguntes quins van ser els veritables motius que van motivar el trencament del govern alhora que defineix les línies que seguirà el seu grup a partir d'ara des de la oposició.
 
El portaveu d'ERC a Palafrugell, Josep Piferrer, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va fixar la posició del partit en relació al trencament del govern de la ciutat. 
 
El Regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell  Albert  Gómez va passar pel Precs i  Preguntes de TV Costa Brava per repassar les activitats nadalenques que es fan a la ciutat.
 
El portaveu d'ERC a Palafrugell, Josep Piferrer, reclama al govern municipal la redacció d'un pla d'usos de Plaça Nova per evitar diferents situacions que es produeixen actualment com l'ús de l’arbrat de la plaça per a usos particulars, la instal·lació d'uns armaris per a cablejat elèctric o la proliferació de les terrasses.
 
La setmana passada, abans del comicis del 27S, el tinent d'alcalde i regidor de Palafrugell, Albert Gómez, es va donar de baixa d'Unió Democràtica de Catalunya.
 
Tot preparat per la Euro Laser Màsters Cup 2015 - IX Torfeu Calella de Palafrugell Memorial Pitus Jiménez, que tindrà més de cent regatistes inscrits de 10 països diferents.
 
La cinquena edició del Flors i Violes de Palafrugell omplirà la ciutat de l'1 al 4 de maig d'arts escèniques, música i guarniments florals.
 


El portaveu d'ERC a Palafrugell, Sergi Sabrià, argumenta el vot contrari al Pressupost 2014 explicant que és un document de continuïtat on no s'hi veuen les prioritats de govern.
 
El proper ple de l'ajuntament de Palafrugell portarà a aprovació el Pla Estratègic del municipi que marca les línies que ha de seguir el poble pels propers anys.