El Palamós visita la Verneda sense Aleix Manzano

Duel d'històrics del futbol català aquest cap de setmana. Un Palamós amb set de victòria visita la Verneda per enfrontar-se contra un dels equips de la part baixa de la classificació. El Júpiter.


Els barcelonins estant fent una temporada molt irregular i on la majoria dels punts que tenen han vingut via empats. De fet només han guanyat tres partits,  això sí tots tres a casa.

Com ja va fer fa dues jornades contra el Manlleu, el tècnic Joan Màrmol, no es fia gens ni mica de la taula classificatòria.

El Degà fa quatre jornades que no guanya. Els dos darres empats contra Ascó i Manlleu i les derrotes contra Olot i Vilafranca li  han fet perdre pistonada a la part alta de la classificació. Però ja té al sac els mateixos punts que tenia a finals de la primera volta de la temporada passada. Per Màrmol, això de nou, només són estadístiques i creu que el que importa és que fa quatre jornades que no guanyen. Una dada que no dubta en qualificar de crisi.  

Barrera i Herrera, també són baixa

El tècnic segueix amb baixes importants entre els teòrics titulars. Barrera i Herrera cauen segur de l'onze i a la porteria haurà de tornar a confiar en el jove Marc Solé ja que Manzano segueix entre cotons.

El Degà juga a Barcelona, però com és habitual quan juga a fora, també juga a casa. A TV Costa Brava, en directe, amb narració d'Enric Niell.