El Llagostera salva un punt 'miraculós'

Empat in extremis de la UE Llagostera, que va salvar un punt contra el Badalona en un partit intens i de coratge. Els homes d'Oriol Alsina van empatar a dos al minut 93 amb gol de Samu.

En un enfrontament boig, el Badalona es va avançar dos cops al marcador i no va marcar més gols per obra i gràcia d'un gran Moragón. El Llagostera va començar dominant però guardant les distàncies i el Badalona, ​​defugia la lluita cos a cos, però estava molt ben ubicat en defensa.  En un contratac els barcelonins van obrir la llauna obra de Aguado.

El descans va servir perquè Alsina posés les coses a lloc i intentés aixecar la moral dels seus jugadors. Marc Fernández va empatar als deu minuts de la represa i l'equip es va començar a sentir còmode. Quan semblava factible acabar la remuntada el Badalona va tornar a avançar-se a cinc minuts del final.

Semblava que l'equip d'Alsina es quedaria buit, però al temps afegit Samu va portar la bogeria a l'estadi.

Alsina va considerar injust l'empat, sobretot per la segona part del seu equip. A més no es va estar de lamentar algunes decisions arbitrals.

El Llagostera fa quatre jornades que no guanyen i ara tenen un conjunt de partits a domicili, on no han estat fins. El proper 'round' contra el Lleida.