Un gol de Pitu Comadavall (ex UE Llagostera), millor gol del futbol català

Un golàs de Pitu Comadavall s'ha convertit en el millor gol del futbol català. El torpede que l'exjugador del Llagostera va enviar al fons de la xarxa el passat mes de març ha estat escollit pels espectadors d'Esport 3 i la Federació Catalana de Futbol com el millor gol de la temporada passada.

El premi es va donar coincidint amb la Gala de l'Esport Català que es va celebrar aquest dilluns a Barcelona. Pitu Potter competia contra la jugadora de l'Espanyol Femení, Ainar Lomba i el jugador del Rubí David Romo.

Gerard Piqué i Vicki Losada, millors futbolistes

La dona del futbolista saltenc va recollir el premi en una gala en la que també van ser premiats Gerard Piqué i Vicky Losada com als millors jugadors catalans de la temporada passda.

Altres guardons que s'han donat durant la gala són el premi del jurat (per a la trajectòria de l'ara preparador de porters de l'Espanyol, Tommy N'Kono), el premi al màxim golejador, per a Jonathan Soriano, del Salzburg d'Àustria, o el de millor entrenador, que ha estat per al tècnic del Manchester City, Pep Guardiola.

Un golàs per l'escaire

El gol del saltenc es va fer el 12 de març passat en un partit de la segona volta de la lliga contra el Mallorca. Un Llagostera contra les cordes i lluitant per salvar-se va guanyar solventment 3-0 contra els balears. Pitu Potter va fer el segon gol llançant una falta de forma magistral. Amb una bota de seda va col·locar la pilota a l'escaire.

El saltenc, format a les categories inferiors del Barça, juga actualment al Pune City de la primera divisió índia. Va fitxar pel Llagostera el 2012 i s'hi va estar fins la temporada passada. Va ser un dels artífex de l'ascens a Segona Divisió A i dels pocs jugadors que va seguir essent important en l'onze d'Alsina.
A l'Índia ha coincidit amb altres vells coneguts de la lliga espanyola com l'ex del València i Llevant, Sissoko; l'ex del Girona Bruno Herrero; l'ex del Lleida i Girona, Tato i l'ex del Nàstic, Aníbal Zurdo.