El Palamós guanya al Júpiter amb solvència i torna a mirar cap amunt (1-3)

El Palamós es retroba amb la victòria al camp del Júpiter després de quatre jornades sense guanyar. Els de Joan Màrmol van disputar un partit molt seriós a La Verneda que els permet tornar a somiar amb la part alta de la taula. 
This text will be replaced
 
Els palamosins van dominar el resultat al lluminós des de ben aviat, quan al 9' Marc Medina va anotar el primer gol en una jugada de còrner. Els locals, en hores baixes i molt necessitats de punts, van haver d'apujar una marxa el ritme del joc i van gaudir de grans ocasions durant tota la primera meitat. El Degà, però, més efectiu va tornar a colpejar amb un gol d'Agi de jugada personal al 23'. Just abans del descans els gris i grana van veure recompensada tota la feian feta en atac i Darbra, de cap, va escurçar distàncies.
 
Amb el començament de la segona meitat i amb un Júpiter que havia fet una passa endavant, el Palamós va trobar més espais i va començar a disposar de més facilitats a l'hora d'acostar-se a la porteria rival. Va ser així com Agi va golejar per segona vegada al 56' i es va a arribar a un 1-3 que ja no es mouria del marcador. Durant els minuts restants un i altre conjunt encara haurien pogut modificar el resultat d'un partit que al finalitzar tornava el Palamós a la zona de punts de play-off. 
 
Els de Joan Màrmol, amb 26 punts acumulats fins ara, són cinquens a la classificació empatats, això sí, amb l'Ascó, que és quart.