L'Escola Els Àngels és l'únic centre gironí que ofereix una formació específica per joves amb una discapacitat lleu

Ells són els 10 alumnes de la primera promoció de l'itinerari formatiu específic que des d'aquest curs escolar s'estar portant a terme al centre d'educació especial Els Àngels de Palamós. 
This text will be replaced
Aquesta ha estat l'única escola de la demarcació escollida pel departament per impartir aquesta proposta formativa adreçada a persones de 16 a 20 anys amb discapacitat lleu o moderada i que no han superat el graduat en educació secundària obligatòria i que no estan en disposició de seguir els itineraris de formació professional ordinaris.
 
En aquest cas la formació que tindrà una durada de quatre anys està dedicat en espais verds i cura d'animals. Un curs que els permetran adquirir coneixements específics de la branca escollida però alhora formar-se com a persones.
 
Tot amb l'objectiu que amb l'adquisició d'aquestes competències professionals els sigui un trampolí per entrar en el món laboral. L'IFE suposa trobar sortida a un col·lectiu de joves que fins a aquest moment no disposaven de cap tipus de formació específica.
 
La prova pilot que s'està fent a 8 centres educatius de formació professional ordinari i d'educació especial de Catalunya s'allargarà durant quatre anys