El Llagostera vol pescar enmig la mala maror de Lleida

Si hi ha maror, hi ha peix en abundor i només cal ser bon pescador per treure'n profit. Aquesta frase podria resumir perfectament el que té al davant el baquest cap de setmana.

This text will be replaced

Els homes d'Oriol Alsina visiten Lleida en un derbi català que arriba amb urgències per part dels dos equips i certa mala maror a l'equip blau. Els lleidetans viuen una greu crisi institucional amb enfrontaments entre alguns socis i la directiva, que tot i que semblen tencats poden revifar en qualsevol moment. En aquest escenari els llagosterencs poden aprofitar per treure quelcom positiu i acabar així amb la mala ratxa de quatre partits sense guanyar. 

Alsina elogia el Lleida, un equip que veu massa avall a la classificació pel potencial que té. Amb jugadors molt experimentats a la categoria, el tècnic llagosterenc creu que el pas de les jornades el deixarà als llocs capdavanters de la lliga. Preveu un partit molt disputat on els petits detalls poden decatar la balança. Els homes d'Oriol Alsina han entrenat a Palamós conscients que cal fer un pas endavant. Els dies passen i cada cop hi ha menys marge per ser dels equips que lliuten a dalt. 

Preocupats per Rodri

Calendaris, dinàmica negativa i malaestrugança a fora a banda, un dels maldecaps a can Llagostera és la greu lesió de Rodri. El central, peça clau a l'onze d'Alsina, es va lesionar contra el Badalona i pinta que es podria perdre el que queda de temporada. 

Després de jugar contra Badalona i Lleida, al Llagostera encara li quedaran tres derbis més. Prat, Hospitalet i Espanyol B.