Aprenen a decorar una taula pels àpats nadalencs

Amb materials naturals o guirnaldes artificials, temps, paciència i gràcia podem sorprendre els nostres convidats amb una taula com aquesta.
This text will be replaced
 
S'apropen les festes de Nadal i els àpats festius. Més enllà de fer un bon menú i posar les estovalles i la coberteria de mudar unes espelmes, pedretes o centres de taula ajuden a vestir encara més la taula i crear un ambient elegant i acollidor durant aquests àpats que s'allarguen hores. A Palamós han organitzat un taller per aprendre a posar la taula per Nadal. L'Enriqueta de la floristeria Cardona ha explicat a la quarantena d'assistents com n'és d'importar tenir cura de tots els detalls i sobretot les ha engrescat a totes a intentar fer-se les guirnaldes nadalenques.
 
Aquesta guirnalda porta avet, pi i eucaliptus i a més de guarnir amb elegància la nostra taula serveix d'ambientador natural ja que despren una agradable aroma. Les possibilitats per decorar la taula són infinites però es recomana que les guirnaldes o espelmes s'adequin a l'estil de la casa, o si més no al del menjador o simplement que lliguin amb les estovalles escollides per l'ocasió.
 
El taller s'ha celebrat a l'Espai del Peix de Palamós i forma part de la programació nadalenca. El proper 14 de desembre es farà un nou taller en aquest cas de cuina de peix de Nadal. La inscripció a aquests tallers és gratuïta però cal reservar plaça perquè són limitades.