Palamós - SantFeliuenc, duel d'equips amb la moral alta

Duel de morals pels núvols aquest diumenge a Palamós. El Degà i el Santfeliuenc s'enfronten després d'haver superat contundentment les seves respectives males ratxes endussant tres gols al rival. Els de Màrmol han entrenat amb l'autoestima alta, satisfets amb l1-3 al camp del Manlleu. Al davant tindran un equip que va reglar a la seva afició un contundent 3-0 contra el Granollers que posava fi a 6 partits sense conèixer la victòria.

This text will be replaced

Malgrat que per resultats sembla que el Palamós hauria de guanyar sense dificultats al SantFeliuenc, el cert és que els barcelonins han derrotat el totpoderós Olot, i això, ja per si sol, és una bona credencial per tenir-los respecte.

El Palamós encara el partit amb molts jugadors tocats per l'esforç de Manlleu. L'equip intentarà recuperar Barrera i Jaume Duran, Medina i Serramitja arrosseguen molèsties. Baixes segures són Lukic, Herrera i una setmana més el porter Aleix Manzano. Marc Solé tornarà a estar sota els pals. El jove jugador està fent un molt bon paper substituint al teòric porter titular.

A nivell institucional els dos clubs han acordat que els socis del SantFeliuenc podran entrar al Municipal a un preu de cinc euros. A la tornada, els metropolitans tornaran el favor als socis del Degà.