Satisfacció al Palamós amb el jove meta Marc Solé

Marc Solé, el jove porter ganxó de 18 anys encarregat de defensar la porteria del Palamós com a titular durant les darreres setmanes, està sorprenent a tothom amb una sèrie d'actuacions molt satisfactòries que han coincidit amb una ratxa de resultats positiva.
 
El 13 de novembre, en el desplaçament a Manlleu, el meta titular Aleix Manzano es va lesionar i des de llavors Solé ho ha jugat tot. En la jornada següent el de Sant Feliu tenia un repte doble: debutar a casa davant la seva afició, per una banda, i esvair els fantasmes del seu primer i únic partit a Tercera, per l'altra. En aquella ocasió el Degà va encaixar fins  a sis gols a Granollers.
 
Així doncs, contra l'Ascó el Palamós va empatar a zero i hi va contribuir de manera evident Solé. En el següent desplaçament, a la Verneda, va encaixar un gol però el Palamós es va imposar al Júpiter per 1-3. En el darrer duel de Tercera, Solé en va encaixar un altre en l'1-1 a casa davant el Santfeliuenc. En total cinc punts de nou possibles amb un Solé que va deixar bons detalls de qualitat a cada un dels tres partits.
 
Tot i que, aparentment, pot semblar que Manzano té la plaça de titular reservada per quan estigui recuperat, Màrmol i els seus ja han avisat: se l'haurà de tornar a guanyar, i és que l'encara juvenil Marc Solé de moment ha aprovat i amb nota.