Javi López s'incorpora a l'àrea d'scouting del Palamós CF

Javi López s'ha incorporat a l'àrea d'scouting del Palamós Club de Futbol per analitzar els rivals. López s'encarrega d'enregistrar partits i editar els vídeos que després mostra als tècnics que prepararen els partits contra aquests equips. 
Una tasca poc cridanera però de gran importància pel cos tècnic del Palamós. López substitueix a Dani Pozuelo que per motius personals no pot seguir amb la tasca que tenia encomanada com a observador. 
 
This text will be replaced
 
El nou tècnic arriba del Mollet on segueix treballant-hi amb el futbol base. Té experiència com a observador per haver treballat amb el Peralada i amb el Jonquera on va coincidir amb Xavi Agustí que des de l'estiu també forma part de l'àrea d'scouting del club degà de Catalunya.
 
El Palamós CF incoropra aquest nou tècnic per seguir potenciant els treballs de camp que ajuden a millorar el rendiment de l'equip i sobretot a preparar els partits. La informació que aquests observadors aporten al cos tècnic ajuden a conèixer les virtuts i els punt dèbils dels rivals i amb nova informació cada setmana es preparen els partits.