El Llagostera visita la seva bèstia negre en el pitjor moment de la temporada

A un punt del descens i cinc partits consecutius sense guanyar, no és el millor moment per trobar-se a un equip que t'ho ha guanyat pràcticament tot. El Llagostera visita la Feixa Llarga per enfrontar-se a l'Hospitalet. Una autèntica bèstia negre dels anys que els d'Alsina van competir a Segona B i Tercera. Després de l'experiència de Segona A caldrà cordar-se bé les botes per trencar aquesta mala ratxa i treure quelcom positiu.

Queden dues jornades pel parèntasis de Nadal i la plantilla el vol passar amb tranquilitat. Perquè això sigui posssible cal sumar el màxim dels 6 punts que queden contra Hospitalet i Prat. Per començar l'equip riberenc. Un conjunt ben treballat que exigeix el màxim al rival

Més enllà de la coneguda malastrugança a domicilli el Llagostera té problemes greus en la seva tornada a la Divisió de Bronze. Ningú va dir que fos fàcil però sorprèn que un equip preparat per jugar el Play Off estigui a només un punt del descens.  En els darrers partits 2 punts de 15 possibles i una alarmant feblesa defensiva.

Si l'experiència és un grau, aquesta situació es pot salvar. L'equip sap viure al límit i dos dels 3 anys que va militar a Segona B va viure una situació similar a aquestes altures de la temporada.

Per seguir amb els arguments positius, Manel i Marc Fernández s'han posat l'equip a l'esquena. Els dos davanters han marcat 11 dels 19 gols de l'equip aquesta temporada. Per poc que els seus companys recuperin pòlvora la sequera golejadora de l'equip s'ha d'acabar.

Oriol Alisna pot posar, si hi vol, tota la carn a la graella. Té tots els jugadors disponibles, excepte Rodri, que segueix lesionat.