El Llagostera deixa escapar la victòria a l'últim instant (1-1)

El Llagostera va veure com L'Hospitalet li empatava un partit gairebé guanyat al minut 88 i segueix sense aixecar cap i ja acumula sis jornades consecutives sense guanyar. Els d'Oriol Alsina van completar un encontre irregular que va finalitzar amb un resultat prou just per uns i altres. 
 
This text will be replaced
 
Van començar millor els locals, més endollats que l'Hospi, i va ser així com al 21' Manel Martínez va posar l'1-0 a l'electrònic al més pur estil Llagostera amb la rematada d'un còrner. El temps restant de la primera meitat va estar marcat pel control, l'escassetat d'aproximacions, i una fred que s'encomanava al camp i a la grada, cada vegada més buida. 
 
Després del descans els visitants van apujar una marxa i van començar a gaudir de bones ocasions d'empatar. Tot i això, passaven els minuts i els de la Costa Brava començaven a somiar amb els anhelats tres punts . A falta de dos minuts pel desenllaç, però, Moragón va regalar a Salinas una pilota que ja sortia fora i aquest va esmicolar la il·lusió llagosterenca. 
 
Amb 19 punts, els d'Oriol Alsina són quinzens, a només un punt del play-off de descens. El proper cap de setmana, amb la visita al Prat, gaudiran de l'última oportunitat de l'any de retrobar-se amb la victoria.