El Llagostera necessita guanyar al Prat per passar el Nadal amb tranquil·litat

Passar el Nadal amb tranquil·litat vol dir posar un 2 a la travessa. Al Llagostera només li val la victòria contra el Prat si vol menjar-se els turrons sense l'angoixa de veure's fregant el descens.

This text will be replaced

Contra el Prat els blaugrana intentaran acabar un any molt difícil amb bon regust de boca i maquillar un xic la ratxa més negativa de tots els anys que han jugat a Segona Divisió B.

L'estratègia, clau

Els homes d'Oriol Alsina no troben la tecla que les faci ser fiables i només la tradicional bona mà del tècnic per la pilota aturada, els dóna un respir. De fet, quasi la meitat dels 20 gols que ha marcat l'equip han arribat per aquesta via i els darrer 4 vénen a través de la pilota aturada.

Al Sagnier l'estratègia pot tornar a ser clau perquè el del Prat és un camp difícil. Primer perquè els del Baix Llobregat vindran amb sed de victòria. Fa vuit jornades que no guanyen. Segon perquè és un rival directe amb només un punt més que el Llagostera. I finalment, perquè els Pota Blava són un conjunt fiable a casa, on només han deixat escapar 7 punts. A nivell global, però, és un equip abonat a l'empat amb 9 repartiments de punts.

Un camp petit per 'maquillar' un inici decebedor

L'estadi pratenc és més un camp de Tercera que de futbol professional, d'herba artificial i amb dimensions reduïdes.

Els del Prat arribaran amb la motxilla d'un partit de més, perquè aquesta setmana s'han classificat pels setzens a final de la Copa Federació després de guanyar 4 a 2 a l'Atlètic Balears.

L'aturada de Nadal pot anar bé als homes d'Alsina per reflexionar sobre una primera volta decebedora per les expectatives posades en l'equip. Un conjunt preparat per lluitar pel Play-Off, però que ha estat més pendent del descens que de tornar a Segona Divisió A.