Oncolliga presenta el projecte Mimosa a Palamós

Aquest dimarts es va presentar en societat del nou grup de Mimosa a Palamós. Mimosa és un programa de reinserció laboral impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i dirigit a dones que han patit càncer, han perdut la feina a causa de la malaltia i tenen dificultats per reinserir-se al mercat laboral. 

This text will be replaced

El programa està en marxa des de l’any 2013 a Girona, on s’ha consolidat amb la implicació d’un grup de dones que elaboren i comercialitzen complements i bijuteria fets a mà, i ara s’ha creat un nou grup a Palamós. El fet d'unir-se per treballar juntes suposa a les dones una injecció de vitalitat  i de ganes de tornar a fer coses.

Ara mateix el programa no genera beneficis per tal de poder assalariar a les seves integrants, però la finalitat és la de poder assolir una estructura empresarial.

En el mateix acte es va presentar el collaret de plata que Mimosa ha fet en col·laboració amb Joid'art. La peça, d'un cost de 60 euros, simbolitza la flor de la mimosa i es desitja que sigui un dels regals solidaris estrella d'aquestes festes.