El Palamós tanca dissabte la primera volta de la Lliga ubicat a la part alta de la classificació

El Palamós tanca dissabte, sigui quin sigui el resultat del partit contra el Vilassar, una primera volta que ben pocs haurien cregut a inicis de temporada.

This text will be replaced

L'equip de Joan Màrmol ha coquetejat amb el play-off tota aquesta primera part de la lliga i ha fet un bon coixí respecte les posicions de descens.  De fet, una trajectòria així no es recorda des de la temporada 2001 - 2002.

Contra el Vilassar el Degà, vol fer un bon partit i endur-se una victòria que li permetrien gaudir dels torrons amb bon gust de boca i la tranquil·litat de la feina ben feta.

Un bon coixí respecte el descens

Actualment estan a 9 punts de les posicions de descens i a set de les amenaçades pels descensos compensats. Un marge que dóna tranquil·litat per aspirar a més, però sempre tocant amb els peus a terra.

Sobre el partit de dissabte, els maresmencs són un dels equips de la part baixa de la classificació, que només ha guanyat dos partits i per la mínima. Això sí, les dues victòries les ha aconseguit a domicili.

Roger Matamala torna a Palamós

L'equip costaner té a les seves files un vell conegut de l'afició palamosina, que dóna una pàtina de morbo al partit. Es tracta el davanter Roger Matamala, que va venir al Municipal amb àurea de 'killer' però no va quallar en els plantejaments de Màrmol i va acabar marxant per la porta del darrere.

Després de nadal tornarà a començar la roda d'un Palamós que aspira a tot. Malgrat els números, Màrmol ha estat repetint tota la temporada que l'objectiu és la permanència i fins que aquesta no sigui matemàtica, segurament no canviarà el discurs.