La Fira Nadalenca de Palamós celebra el seu quarantè aniversari

El Carrer Major de Palamós s'ha omplert a vessar aquest diumenge de parades, objectes nadalanecs, cantades infantils, regals i tot tipus d'activitats. Però, sobretot, de solidaritat. Una vegada més tot el poble i part de la comarca s'han bolcat amb la Fira Nadalenca que ha arribat ni més ni menys que al seu quarantè aniversari i que es consolida com un dels grans referents de la zona pel que fa a recaptació en benefici de les persones amb discapacitats psíquiques
 
This text will be replaced
 
Des dels tallers de les escoles i les associacions de la vila, fins a activitats com el rem o els videojocs arcade, passant per la venta de quadres d'alguns dels millors pintors de la comarca o el sorteig de cinc grans paneres facilitades pels botiguers palamosins, tot ha valgut per ajudar a la recaptació de fons que enguany es destinaran a un projecte de l'Escola Els Àngels i Afatram per millorar l'activitat física de les persones amb discapacitat i a un altre relacionat amb la dansa de la Fundació Vimar . Un any més, i ja en van quaranta, el bon temps també hi ha posat de la seva part.
 
La Fira Nadalenca de Palamós va néixer fa quaranta anys, quan el món dels discapacitats psíquics estava molt descuidat i és un dels granets de sorra que van col·laborar en fer que el Baix Empordà sigui una de les comarques amb més bona reputació a l'hora de treballar per millorar la qualitat de vida d'aquests.