El Palamós completa una primera volta de notable

El Palamós s'acomiadava dissabte passat de la seva afició aquest 2016 amb un dolorós correctiu per part del Vilassar, que es va apuntar un vistós 3-5. En aquell moment resultava difícil veure el costat bo de la primera volta que els de Joan Màrmol havien completat a Tercera però, una vegada amb el cap fred, les conclusions que s'han de treure per tal d'encarar l'any entrant han de ser positives
 
This text will be replaced
 
És cert que en les darreres vuit jornades els palamosins només han aconseguit una victòria i tres empats o, el que és el mateix, sis punts dels vint-i-quatre possibles. Però també és veritat que després d'onze jornades disputades el Degà havia acumulat vint-i-un punts que el feien somiar en ser un dels candidats més ferms a la part alta de la taula. La realitat és que el Palamós ha arribat a l'equador del curs setè i amb vint-i-set punts, quatre més dels aconseguits l'any passat a les mateixes alçades de la competició. 
 
L'objectiu, segons el cos tècnic, sempre ha estat el d'aconseguir la salvació com més ràpid millor i ara, segons els càlculs que estimen que per garantir-la s'ha d'arribar als quaranta-vuit punts, en falten vint-i-un, els mateixos que es van aconseguir en la brillant arrencada de temporada. La derrota amb el Vilassar, però, recorda que les sensacions haguessin pogut ser millors.  
 
La segona volta començarà passat Reis a casa davant el Figueres i el Palamós tindrà un ull posat sempre en la quinzena plaça que, en la pitjor de les combinacions en funció dels descensos compensats, podria fer baixar a qui l'ocupés. Actualment s'hi troba, a set punts del Palamós, el Castelldefels. No només s'han de fixar en això Joan Màrmol i els seus, sinó que també han de recordar i fixar-se les bones tardes de futbol que han ofert a l'afició, com quan es van imposar per 1-0 al Peralada, líder totpoderós del Grup V de Tercera.