Palamós engega una campanya de recollida d'andròmines

Palamós vol acabar amb l’abandonament de trastos a la via pública. L’àrea de medi ambient posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida de voluminosos de forma gratuïta en la que si el veí no es pot desplaçar a la deixalleria només li cal trucar i li passaran a recollir qualsevol residu de grans dimensions al portal de casa seva.
This text will be replaced
Malgrat que aquest servei està en marxa l’Ajuntament ha detectat que sovint es troben andròmines abandonades a la via pública. Per tal d’erradicar aquesta mala praxi s’ha engegat una campanya amb la que es vol advertir a la ciutadania de la negligencia que suposa abandonar voluminosos al carrer.
 
Aquesta campanya es basa en la ubicació d’uns adhesius que incorporen la informació del servei. Aquests adhesius s’enganxen  en el voluminós abandonat un cop detectat al carrer, després de ser localitzats l’empresa concessionària passa a retirar  l’element.
 
L’àrea recorda que l’ordenança municipal de residus prohibeix l’abandó de trastos a la via pública sense tenir concertació telefónica de recollida, i que la sanció pot pujar als 150 euros.