La taverna Norai guanya la 'Tapa Estrella' del Palamós Gastronòmic

Aquest pinxo de pop i gamba ha estat la tapa que més vots es va emportar durant la campanya del 'Palamós Gastronòmic'. Una tapa elaborada per la taverna Norai que ha estat guardonada amb el premi de "Tapa Estrella". 
This text will be replaced
Com és tradició just abans d'encetar les festes l'Ajuntament ha fet el lliurament d'aquest guardó que acredita en aquest cas a la taverna Norai com l'establiment que s'ha emportat la votació d'un total de 480 persones. Es tracta d'una tapa que incorpora el producte palamosí per excel·lència combinat amb el pop que esdevé una evolució d'un pinxo que la taverna Norai fa temps que servei als seus clients.
 
 
En aquest edició del Palamós Gastronòmic hi han participat un total de 13 tavernes que van proposar un pinxo o tapa original de creació pròpia per a participar al concurs. Cada proposta es presentava a la taverna corresponent i el públic participant podia puntuar-la al web del Palamós Gastronòmic. Els demés guardons de finalistes se'ls ha emportat La Notaria i Macabeu.
 
Amb el lliurament del premi del concurs de la 'Tapa Estrella' es dóna per tancada la cinquena edició de la campanya gastronòmica que es va celebrar al llarg de l'octubre amb un gran èxit de públic i activitats. De cara l'any vinent es plantegen incorporar canvis per donar més rellevància al port i els productes que en surten.
 
Les jornades permeten posar a l'abast de tothom la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits apropant el públic a l'àmplia oferta culinària, degustant els productes autòctons i donant la oportunitat de cuinar amb els millors professionals dels fogons.