Som Carnaval presenta el cartell i les novetats del Carnaval de Palamós 2017

El Carnaval de Palamós arriba aquest 2017 al seu 35è aniversari i ho fa amb novetats. Per primera vegada després de 34 anys l'organització del Carnaval recau sobre una nova associació que sota el nom de Som Carnaval agrupa representants d'una vintena de colles de carnaval palamosines a més d'entitats i particulars.
This text will be replaced
Els nou organitzadors del Carnaval que van guanyar un concurs convocat pel mateix ajuntament arriben amb ganes de fer canvis per allargar encara més el carnval palamosí. Mantenen les activitats que s'han fet sempre i n'incorporen de noves per atendre algunes franges d'edat que quedaven poc considerades a la programació de Carnaval. 
 
 
Al final de la rua del dissabte hi haurà food trucks i música a la Planassa fins a la mitjanit, després a la nau dels 50 metres hi ha el ball de disfesses amb una orquestra, el grup Ebri Knight i finalment els Covers. Una altra de les novetats que s'han anunciat és la representació de la mort del Carnestoltes. La colla carnestoltes serà l'encarregada de representar a plaça com mor el seu Rei que el dimecres de cendra s'enterra amb la sardina.
 
A banda de totes aquestes novetats l'Associació Som Carnaval ja ha presentat el cartell del Carnaval 2017. Aquesta obra de la palafrugellenca Anna Grimal ha guanyat el concurs amb 137 punts. El mar tan present a la vida dels palamosins i el carnaval una festa que el poble se sent molt seva es fusionen en la que s'ha convertit ja en la imatge de les festes de Carnaval 2017 a Palamós