Palamós tanca una exitosa 41a GAES Christmas Race

Palamós ha acomiadat la 41a edició de la GAES Christmas Race on han participat 400 embarcacions de 23 països diferents. La tripulació catalano-gallega integrada per l’olímpic Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez ha guanyat en 470 masculí, mentre que les franceses Cassandre Blandini i Aloise Retornaz, en 470 femení, s’han emportat el Trofeu Manuel Albalat al vencedor absolut de la regata. 
This text will be replaced
Destaquen també les victòries dels regatistes nacionals en classes no olímpiques. En Europe, el català Sergi Pérez. En Laser Radial Masculí, el murcià Rafael de la Hoz, en 420 Femení Aina Colom i Vicky Reynés, i en 29er Albert Gelpí i Alexandre Boquet.
 
L’organització tanca una bona edició de la Christmas, que malgrat les inclemències del temps es va tancar aquest dijous amb la Medal Race, on els deu primers de cada classe van disputar-se les medalles. 
 
Es tracta d’una de les edicions més participades d’aquesta regata internacional, que va començar diumenge i que va tenir quatre dies de competició després que dimarts no es navegués pel temporal. 
 
Amb la Christmas acomiadada fins l'any vinent, el Club Nàutic Costa Brava Vela de Palamós ja prepara l'Optimist Trophy, que el mes de febrer convertirà el municipi en capital mundial de la vela infantil.