Rosa Escribano, escollida millor atleta veterana d'Espanya

La palamosina Rosa Escribano s’ha proclamat millor atleta veterana espanyola de l’any per segona vegada. El primer cop que va rebre el guardó va ser l’any 2014.
This text will be replaced
Rosa Escribano té 57 anys, és membra de l’Associació Atlètica de Palamós i  és especialista en proves combinades en la categoria de veterans majors de 55 anys. Al seu palmarès del 2016 hi destaquen els rècords d’Europa en Pentatló en pista coberta i a l’aire lliure. 
 
Prèviament, havia aconseguit tres medalles d’or en el Campionat d’Espanya de la categoria. A Antequera, Escribano es va proclamar campiona estatal de pentatló, salt d'altura i 60 metres tanques. I prèviament, ja havia firmat les plusmarques catalanes en els 60 i els 200 metres llisos. 
 
Rosa Escribano es defineix com una amant de tots els esports, una afició que comparteix amb tota la seva família. Va ser als 23 anys quan va iniciar-se en l’atletisme, una disciplina que ha convertit en una manera de viure. L'atleta afirma que competir és per ella una necessitat, motiu pel qual mai es cansa de buscar nous reptes.