La UE Llagostera torna als entrenaments després de l'aturada nadalenca confiant que el 2017 sigui millor que el 2016

Que el tió, els turrons de nadal i la il·lusió de la família esborrin un 2016 que no acaba de la millor manera possible. El Llagostera ha tornat als entrenaments després de l'aturada nadalenca amb vistes a començar el 2017 amb bon peu i mirar amunt, després de tot un any  mirant avall.

This text will be replaced

Els homes d'Oriol Alsina han viscut un 2016 difícil d'assimilar. Tota la temporada passada maldant per no baixar i l'inici d'aquesta havent d'assimilar un descens que serà més feixuc del que preveien els aficionats. Per això els tècnics confien que l'aturada nadalenca haurà servit per posar totes les sensacions a lloc i carregar bateries per assegurar la Segona B i tornar a somiar amb el Play Off.

Espera que les lesions respectin l'equip

Alsina demana als seus jugadors un pas endavant per una segona volta que veu il·lusionant. Espera que les lesions respectin l'equip en un nou any i puntualitza que tots els jugadors de la plantilla han de se concients que tenen un rol important en l'equipo. Sobretot amb l'experiència de tenir la infermeria plena.

La primera prova de foc per saber si s'ha desconnectat o no és el partit contra l'Espanyol B del proper dia 8 a la ciutat esportiva Dani Jarque. El filial blanc-i-blau és un rival directe del Llagostera, amb només un punt més.

Per encarar amb bon peu el 2017 el club d'ha reforçat amb dos jugadors. El davanter andalús de l'Eldenc Manu Gavilán, que encara no ha entrenat amb el grup; i l'ex espanyolista Javi Chica. Un jugador que torna al futbol després d'estar sis mesos inactiu.