Patrulla Canina i els bebès ploraners són els joguets més demanats pels reis

Mentre els Reis Macs es dediquen a llegir les cartes dels nens, els seus ajudants ja han posat fil a l'agulla i comencen a comprar tots els regals que els han demanat. Els més esperats, les joguines pels més menuts i és que de fet, són ells els protagonistes d'aquesta festa. 
This text will be replaced
 
Enguany, la televisió té un paper molt important a l'hora d'escollir els joguets, i no és només per la publicitat. Les joguines relacionades amb sèrie de televisió infantil La Patrulla Canina és la joguina estrella per excel·lència i ja ho és per segon any consecutiu. Tot i això, hi ha bastant varietat.
 
Si bé en anys anteriors es mirava més per la butxaca a l'hora de comprar els joguets pels reis, aquest any la intensa activitat que tenen les botigues de joguines comença a denotar que la crisi es comença deixar enrere. De mitjana cada família es pot arribar a gastar entre 100 i 200 euros.
 
Tot i que els aparells electrònics com les tauletes, els mòbils i tot el món relacionat amb el videojoc ha crescut amb força des de fa uns anys, les joguines tradicionals de tota la vida no s'han perdut i continuen sent un regal amb el qual de ben segur que s'encerta.