Els Showboys tornen a representar els seus Pastorets

L'Associació Cultural Showboys de Palamós ha posat un Nadal més el toc de gràcies a les tradicionals representacions nadalenques. Al teatre la Gorga s'han representat Els Pastorets dels Showboys, la història de Nadal actualtzada amb gags de la situació política i social del país.
This text will be replaced
 
Aquest any en Lluquet i en Rovelló s'han adormit durant el recompte electoral de les finalment evitades eleccions generals. En els seus somnis s'hi han trobat tot de personatges mediàtics que han compartit la història de Nadal dels Pastorets amb ells, els dimonis, l'àngel, Josep i Maria.
 
Els dos pastorets han participat al reality First Dates on han conegut unes formoses pubilles. S'han topat amb el dimoni que els ha portat al restaurant dels pecats capitals on curiosament rebien la visita del xef i conductor de Pesadilla en la Cocina. Mentrestant Josep i Maria decidien obrir la seva relació i al pur estil Cites convidaven al llit a un tercer. L'embolic es va complicant i els Showboys acaben la història dels Pastorets amb un final feliç, el son trencat d'en Lluquet i en Rovelló i uns nous resultats electorals.
 
Els Pastorets dels Showboys dirigits per Alexan Weltz estan fets a partir del text de Folch i Torres però amb una adaptació plena d'humor que el fan un espectacle idoni per tota la família.