El Llagostera torna a la competició amb ganes de no repetir el guió de la primera volta

Unes vacances i dues setmanes d'entrenaments per davant per posar les coses a lloc, fer net i el guió de la pel·lícula de la Segona B. El Llagostera vol oblidar una primera volta decebedora i començar amb bon peu l'any contra un rival directe de la part baixa de la classificació: L'Espanyol B.

Els homes d'Oriol Alsina han entrenat conscients que hi ha moltes coses per millorar i que caldrà que mostrin una cara ben diferent si no volen patir a final de temporada. El tècnic els demana un pas endavant.

El primer partit de l'any, diumenge a la ciutat esportiva Dani Jarque,  és contra un filial que ha anat de menys a més. L'Espanyol B ha anat solidificant el seu joc i cada cop comet menys errors; i a més va acabar l'any amb un molt bon regust de boca, amb un empat contra el Barça B i una golejada contra el Sabadell. Com el Llagostera el filial blanc-i-blau té ganes de demostrar a la segona volta que no és un equip que hagi de patir pel descens.

Reforços i infermeria buida

Per tenir una situació més folgada que la primera volta el Llagostera comptarà amb dos reforços. El fins ara davanter de l'Eldense Gavilán i Javi Chica. L'exespanyolista ha jugat a Primera però actualment es trobava sense equip.

Alsina confia que amb els reforços, una infermeria buidada i uns jugadors més assentats en una categoria difícil com la Segona B els resultats arribin. L'equip, no estava plantejat per pujar immediatament però si per mirar de treure el nas al Play Off, en un projecte que està pensat a tres anys vista.

Amb tot, i com a nota positiva, els periodistes que habitualment segueixen la Segona Divisió B, no veuen els d'Oriol Alsina com un candidat al descens. En una enquesta del 9 Esportiu l'equip passa sense pena ni glòria. Cap jugador entre els millors, cap possibilitat de play off, però tampoc ningú el veu al pou de Tercera.